Emerce voor de laatste keer in print

Vandaag verschijnt marketingmagazine Emerce voor het laatst in een printvorm. Het online marketingplatform blijft voortbestaan.

Emerce Laatste Printeditie

Ironisch genoeg kijken ze in de allerlaatste printeditie naar de toekomst van het web en online business. “De Nederlandse online industrie heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld van pionierswerk tot een professionele sector met grote impact op het dagelijks leven.”

Emerce verscheen sinds 1998 op papier. Emerce: “Het betekent geenszins dat we stoppen met het brengen van verdiepende journalistiek. Voortaan vind je die namelijk direct terug op deze site.” De toegang tot de meest verdiepende premium artikelen zijn tegen betaling. Bij online techplatform Tweakers stoppen ze hier overigens juist mee. Zij laten weten te stoppen met het Tweakers Plus-abonnement omdat de belangstelling voor premium artikelen tegenviel.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK