Print.com wint MT1000 beste zakelijke drukwerkleverancier

De crew van Print.com staat elke dag klaar om je de aller-allerbeste print journey van Nederland (en België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk) te geven. Met liefde, passie en heel veel inkt in onze aderen. Daarom zijn we best een beetje trots (ook, helemaal in de wolken) dat we ons een jaarlang de beste zakelijke dienstverlener mogen noemen in de categorie drukwerk en drukwerkservices. (Partnerbijdrage)

Mt1000 Print Com

Althans, als het aan de ruim 4000 managers ligt die samen de MT1000 bepalen: de lijst met 1000 excellente bedrijven die ondernemersplatform MT/Sprout elk jaar in december publiceert. De lijst is een uitkomst van onafhankelijk onderzoek, dat in opdracht van MT/Sprout is uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation.
Zakelijke beslissers beoordeelden Print.com als #1 dienstverlener in onder meer de categorieën NPS en productleiderschap. Ook in de algemene ranglijst komt Print.com met stip binnen op plaats 79.

Ongelooflijk nieuws, zeker als je bedenkt dat ons avontuur nog geen vier jaar geleden begon. Ga maar na: de hoogst scorende collega-drukwerkaanbieder stond vorig jaar op plaats 479.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK