Eerste Nederlandse bitcointijdschrift is een feit

Vandaag is ‘Bitcoin Focus’ gelanceerd, het allereerste tijdschrift in Nederland en België dat volledig gewijd is aan bitcoin.

Eerste Nederlandse Bitcointijdschrift Is Een Feit

Het magazine biedt een inkijkje in de dynamische en snel ontwikkelende wereld van bitcoin. Het magazine zet Nederlandse bitcoincommunity’s in de schijnwerpers en deelt exclusieve inzichten van ondernemers en idealisten die aan de frontlinie staan van deze digitale revolutie.

Om de lancering te vieren, biedt Bitcoin Focus een speciale presale van het magazine. Liefhebbers van bitcoin en geïnteresseerden in de cryptowereld zijn uitgenodigd om hun exemplaar te reserveren en zo verzekerd te zijn van deze unieke uitgave.

Het tijdschrift is een initiatief van de uitgevers Citadel Media en Konsensus Network in samenwerking met vormgever Pleb Royale. Bitcoin Focus staat gepland met een levering in december 2023. Geïnteresseerden kunnen hun exemplaar nu reserveren via de website.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK