Drukkerijen anno 2019: hoe worden ze beoordeeld?

Naast online reclame gebruiken veel bedrijven nog flyers en folders om hun doelgroep te bereiken. Ook visitekaartjes zijn nog steeds belangrijk om potentiële klanten bekend te maken met je bedrijf. Hoewel de oplages van drukwerk drastisch minder zijn geworden sinds de opkomst van digitale media, biedt het nog steeds een meerwaarde.

Drukwerk is tastbaar en straalt vertrouwen uit. Er worden tegenwoordig meer eisen gesteld aan drukwerk door de opkomst van digitale reclame. Drukkerijen moeten daarom blijven ontwikkelen en uitblinken in service om klanten tevreden te houden. Potentiële klanten lezen vaak beoordelingen van anderen voordat ze in zee gaan met een drukkerij. Wij hebben een aantal drukkerijen onder de loep genomen. Hierbij is gekeken naar beoordelingen op Telefoonboek.nl.

Onderzoek

Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers, naast het vinden van bedrijfsinformatie, een beoordeling kunnen achterlaten. Er zijn drie bedrijven geselecteerd die meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen. Op basis van deze beoordeling is een gemiddeld cijfer vastgesteld. Daarnaast is er gekeken waar de drukkerijen gespecialiseerd in zijn.

Drukkerijen

  1. Drukkerij Poelen uit Zutphen.
    De drukkerij die als beste wordt beoordeeld is te vinden in Zutphen. Op basis van 353 unieke beoordelingen krijgt de drukkerij gemiddeld een 9.4. Bij drukkerij Poelen kunnen klanten allerlei producten laten bedrukken, bijvoorbeeld: t-shirts, tassen, briefpapier en premiums, zoals: USB-sticks, pennen, mokken en aanstekers. Uiteraard kan ook briefpapier bedrukt worden.
  2. Flyeralarm B.V. uit Maastricht.
    Op de tweede plaats staat Flyeralarm, een van de grootste online drukkerijen van Europa. Klanten kunnen het drukwerk bestellen via de webshop. Flyeralarm richt zich vooral op de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Veel klanten vinden dat zij goed worden geholpen door dit bedrijf. Het bedrijf ontvangt op basis van 49 verschillende beoordelingen een 7.0 gemiddeld.
  3. Vistaprint B.V. uit Venlo.
    Tot slot staat Vistaprint op de derde plaats. Vistaprint is gericht op kleine ondernemers en helpt hen om professionele moderne marketing op maat te creëren. Ondernemers kunnen onder andere: visitekaartjes, flyers, folders en posters laten drukken via de webshop van Vistaprint. Het bedrijf ontvangt een voldoende, op basis van 49 verschillende beoordelingen een 6.2.

Bron: telefoonboek.nl

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK