Xeikon Café Europe 2019

xeikonHet Xeikon Café bestaat uit een reeks branche-evenementen, die bedoeld zijn om drukprofessionals te helpen inzicht te krijgen in de digitalisering van drukwerkproductie. Het Xeikon Café Europe 2019, dat van 26 tot en met 28 maart plaatsvindt in Antwerpen, België, betekent de terugkeer van de educatieve Academy.

Het Academy-programma werpt een grondige blik op omzetgenererende kansen, vanuit zowel een bedrijfs- als een technologieperspectief en omvat een reeks parallelle sessies.

xeikonDe Business Talks helpen aanwezigen om kennis en inzichten op te doen over bedrijfskansen, terwijl de praktijkgerichte Tech Talks de focus leggen op de technische kenmerken van een brede waaier aan eindgebruikstoepassingen. Elk daarvan zal inclusief een technologiedemo zijn of erdoor worden gevolgd op een van de aanwezige drukpersen met live productie van een eindgebruikstoepassing die relevant is op basis van de inhoud van de sessie.

Een overzicht van alle Academy-sessies is hier te vinden of is beschikbaar in de Xeikon Café-eventapp. Wie de Xeikon Café-app wil installeren, kan hier klikken of gewoon de Eventmobi-app in de iTunes Store of op Google Play downloaden en de code ‘xceurope’ invoeren.

xeikon

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

Bron: Duomedia

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK