Xeikon Café van 26 tot en met 28 maart

Het Xeikon Café Europe 2019, dat van 26 tot en met 28 maart plaatsvindt in Antwerpen, staat in het teken van het Academy-programma. Dit programma werpt een grondige blik op omzetgenererende kansen, vanuit zowel een bedrijfs- als een technologieperspectief, en omvat een reeks parallelle sessies.

De Business Talks helpen aanwezigen om kennis en inzichten op te doen over bedrijfskansen, terwijl de praktijkgerichte Tech Talks de focus leggen op de technische kenmerken van een brede waaier aan eindgebruikstoepassingen. Elk daarvan zal inclusief een technologiedemo zijn of erdoor worden gevolgd op een van de aanwezige drukpersen met live productie van een eindgebruikstoepassing, die relevant is op basis van de inhoud van de sessie. Een overzicht van alle Academy-sessies is hieronder te vinden, of is beschikbaar in de Xeikon Café-eventapp. Wie de Xeikon Café-app wil installeren, kan hier klikken of gewoon de Eventmobi-app in de iTunes Store of op Google Play downloaden en de code ‘xceurope’ invoeren.

Registreren via de website

“Xeikon Café Academy biedt bezoekers van het evenement een waardevolle gelegenheid om bij te leren”, legt Danny Mertens van Xeikon Café uit. “Het doel is: om hen te voorzien van praktische informatie die ze mee naar huis kunnen nemen om nieuwe bedrijfskansen en toepassingen te ontwikkelen, die een toegevoegde waarde bieden voor hun klanten. Zowel de Business Talks als de Tech Talks vestigen ook de aandacht op de meerwaarde die voortvloeit uit de nauwe samenwerking tussen alle Xeikon Café-partners, die allemaal hun technische expertise delen. Met andere woorden: het geheel is meer dan de som der delen. Daar komt nog bij dat deelnemers, dankzij de mogelijkheid om Academy-sessies te combineren met een demo ter plaatse, een onmisbaar gedetailleerd beeld krijgen om deze ideeën te kunnen toepassen in hun bedrijf.”

Bron: Grafisch Forum

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK