Drukkerij van den Herik verder onder de naam TotalPrint

De Oosterhoutse vestiging van Drukkerij van den Herik heeft onlangs een nieuwe naam gekregen want het is onderdeel geworden van TotalPrint. TotalPrint timmert de laatste jaren hard aan de weg.

Totalprint

Al per 1 april 2023 was de Oosterhoutse vestiging van Drukkerij van den Herik aan de Bredaseweg overgenomen door TotalPrint. Ad van Ginneken van TotalPrint: “De overname van de drukkerij/copyshop van Van den Herik past perfect bij de groeistrategie van TotalPrint voor de aankomende jaren. Met deze overname wordt niet alleen ons dienstenpakket verder uitgebreid, maar zet TotalPrint zichzelf ook steviger op de kaart in onze regio.”

Bron: LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK