FESPA Nederland op bezoek bij Spandex in Veenendaal

Op dinsdag 20 juni organiseert FESPA Nederland samen met Spandex een kennis sessie over Window- en Façade films. De afnemersmarkt voor deze producten groeit en de toepassingsmogelijkheden nemen toe door productinnovaties.

Spandex Veenendaal

Expert sprekers praten je graag bij over nieuwe kansen en mogelijkheden. Het event begint om 15:00 uur bij Spandex in Veenendaal. Meld je vandaag nog aan als deelnemer door een mailtje te sturen aan events@fespa.nl (voor FESPA Clubleden is deelname gratis)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK