Spandex met Canon deal op Sign&Print Expo 2022

Tijdens Sign&Print Expo 2022 zal Spandex onder andere de recente partnerovereenkomst van Canon tonen, met daarbij natuurlijk de focus op de groot formaat Arizona en de Colorado 1630 en 1650. Deze laatste wordt getoond op de beurs, op stand J141. Vooraf sprak de redactie met Daniel van Hasselt, General Manager Spandex Nederland. (partnerbijdrage)

Spandex Carwrapping Logo

Spandex levert hardware, maar ook consumables voor het groot formaat segment en is een grote internationale speler in 20 landen wereldwijd met zo een 37.000 klanten. In ons land werkt Spandex samen met Mutoh, HP, Canon en Summa. In de verschillende landen waarin Spandex werkt, worden ook andere merken als vertegenwoordiging gevoerd.

Spandex staat op standnummer J141.

Lees verder bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK