Drukkerij Ballast & Hilbrink viert 50-jarig bestaan

Deze week bestaat de drukkerij in Hoogeveen 50 jaar. Voor de lokale omroep Hoogeveen TV was dat feest het argument om er een inspirerend filmpje van te maken.

Ballast Hilbrink Logo

De drukkerij is een hecht familiebedrijf. Dus veel van de historie van het bedrijf is bewaard gebleven. Lambertus Hilbrink en José Hilbrink vertellen in de uitzending enthousiast over het verleden, maar ook over het heden van het bedrijf. Sinds 1975 is het bedrijf sponsor van
VV Hoogeveen.

Lees ook het artikel bij RegioNieuws Hoogeveen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK