Shaping the Future with Packaging Conference 2023

FTA Europe en Intergraf organiseren samen met Smithers de conferentie Shaping the Future with Packaging, op donderdag 9 en vrijdag 10 maart 2023 in Brussel.

Packaging 2023 Banner

Shaping the Future with Packaging richt zich op de Europese verpakkingsmarkt. Dit evenement is een ‘must-attend’ voor iedereen die ge├»nteresseerd is in de verpakkingensector.

Marktonderzoeksinstituut Smithers zal feiten en cijfers over de verpakkingssector presenteren. Andere sprekers uit de detailhandel, merken en reclamebureaus zullen ook hun visie geven.

Programma en registratie

Om mensen in staat te stellen naar Brussel te reizen, zal deze eendaagse conferentie over twee dagen worden gespreid: tijdens de middag en avond van 9 maart en de ochtend van 10 maart. Het evenement vindt plaats in Hotel Le Plaza Brussel (Adolphe Maxlaan 118-126). Op 9 maart wordt een netwerkdiner georganiseerd. Registratie via link naar formulier.

Voor elk evenement in deze reeks levert marktonderzoeksdeskundige Smithers een exclusieve economische analyse. Shaping the Future with Packaging zal vergezeld gaan van het European Packaging Market Report 2023, dat zowel de marktgegevens van Smithers als een overzicht van de conferentie bevat. Deelnemers ontvangen dit rapport gratis als onderdeel van het evenementpakket.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK