Book Conference 2021 tijdens Frankfurt Book Fare

Intergraf houdt op 21 oktober een congres over de Europese boekenmarkt. Zij doen dat samen met onderzoeksbureau Smithers.

Het congres is onderdeel van de reeks congressen onder het programma: ‘Shaping The Future Of Print’, waarbinnen verschillende marktsegmenten worden belicht.

De boekenmarkt in Europa heeft twee turbulente jaren achter de rug door de gevolgen van corona. Na een onstabiele lente/zomer 2020 als gevolg van de eerste golf van lockdowns vóór het vaccin, is de Europese boekenmarkt weer opgeveerd en komt er steeds meer positief nieuws uit verschillende landen.

Book Conference Intergraf 2021

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor boeken – die in druk nog steeds het meest geliefd zijn. Tijdens deel 1 van dit evenement, een webinar in februari, legde Adam Page, Global Director of Research and Reports bij Smithers, de deelnemers uit dat de boekenmarkt in West-Europa naar verwachting zal groeien van 5,7 miljard euro in 2020 tot 6,5 miljard euro in 2025 (2,6% CAGR).

Vanaf vandaag kan er worden ingeschreven via de website. De kosten bedragen 190 euro voor leden van het KVGO of andere aan Intergraf verbonden organisaties. Overigen betalen 390 euro. Meer informatie is beschikbaar via Despoina Melissinou.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK