DPG Media en CPNB zetten in op leesplezier bij kinderen

DPG Media en Stichting CPNB zijn een partnership met elkaar aangegaan met als doel: het leesplezier onder kinderen te vergroten.

Cpnb En Dpg Media

Om het doel krachtig te visualiseren, tekenden twee kinderen begin december namens DPG Media en het Kinderboekenweek Leesteam van CPNB de plannen. Dat deden ze in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Om het leesplezier onder kinderen te vergroten kan DPG Media onder meer de eigen kindermagazines inzetten, zoals Donald Duck, Tina en Zo zit dat!

“Wij vinden het leesvermogen belangrijk voor de zelfredzaamheid van kinderen, zeker nu ze op steeds meer manieren en momenten verhalen en informatie te zien krijgen. DPG Media en CPNB hebben als gezamenlijke missie om de jonge generatie aan het lezen te krijgen en het leesplezier te vergroten.
En wij hebben enorm mooie plannen om hier, vanuit onze kracht en specialiteit, een steentje aan bij te dragen”, aldus Erik Roddenhof, CEO van DPG Media.

Met het partnership is DPG Media nu ook partner van de Kinderjury voor kinderboeken. Daarnaast treedt DPG Media toe als strategisch partner van de Kinderboekenweek.

(Beeld)bron: DPG Media

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK