Uitgeverij Plantyn besteedt logistiek uit aan CB

De Vlaamse Uitgeverij Plantyn (onderdeel van Infinitas Learning) besteedt de complete opslag en distributie van haar lesmethodes en (studie)boeken uit aan logistiek dienstverlener CB. CB start met de eerste leveringen aan klanten van de educatieve uitgever in januari 2022.

Uitgeverij Plantijn

CB realiseert voor Plantyn het voorraadbeheer, de levering naar schoolboekspecialisten, boekverkopers, webshops, scholen, universiteiten, studenten en scholieren, beoordelingsexemplaren en verwerking van retouren. De Nederlandse tak van Infinitas Learning, Noordhoff, ging Plantyn voor door de complete opslag en distributie in 2019 aan CB uit te besteden.

”Met CB hebben we een partner die de boekensector in het algemeen én de educatieve sector in het bijzonder goed kent, en die weet welke logistieke uitdaging onze vraag met zich meebrengt”, aldus Katleen Lanens, CFO van Plantyn.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK