Uitgeverij Young & Connected grootste kindermedia exploitant

Uitgeverij Young & Connected, onderdeel van Sijthoff Media, is vanaf 1 december verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van Bobo, Okki, Wild van Freek & National Geographic Junior. Hiermee wordt Young & Connected de grootste media-exploitant op het gebied van kindermedia van Nederland.

Blink Yc Covers1 430x400 2

Door de samenwerking tussen Young & Connected en Blink ontstaat er één loket voor adverteerders die kinderen, ouders en leerkrachten willen bereiken. Samen met de eigen titels van Young & Connected, Kidsweek en Samsam, worden op deze manier maandelijks 469.000 kinderen bereikt.

Blink is met Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior de grootste Nederlandse uitgever van educatieve kindermerken voor kinderen van 4 -12 jaar.

Joris van Roemburg, Commercieel Directeur Young & Connected: “Samen kunnen we een nog bredere groep partners aan ons binden.
We kijken dan ook uit naar een prachtige samen-werking.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK