Persgroep en CPNB willen Nederland meest boeklezende natie te maken

Missie: Nederland ‘het meest boekbelezen land’ ter wereld maken. Dat is heel in het kort de reden voor de samenwerking tussen nieuwsuitgever De Persgroep en het marketing- en communicatiebureau van de Nederlandse boekenwereld: CPNB. Dat mes snijdt aan twee kanten, want De Persgroep zegt zijn positie als autoriteit op gebied van boeken en lezen te willen vergroten, terwijl het CPNB simpelweg ‘meer lezers’ wil.

De samenwerkende partijen: ‘De eerste kruisbestuiving vindt plaats tijdens de Boekenweek. Bij de start van de Boekenweek staat het AD Magazine en &Magazine volledig in het teken van boeken en lezen. Het magazine zal compleet gevuld zijn met interviews, boekentips en leesinspiratie.’

Daarnaast is er een gezamenlijke boekenkortingsactie opgezet en wordt diverse content van CPNB, waaronder Boekenweek Live!, gedeeld via de kanalen van De Persgroep. Het AD Boekenweekmagazine zit voor de gelegenheid niet alleen in de krant, maar wordt ook los verspreid via de boekhandel en bibliotheek.

(bron: marketingonline)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK