DeLaMar lanceert nieuwe merkidentiteit en imagocampagne

Het Amsterdamse theater DeLaMar lanceert deze week haar nieuwe uitgebreide ‘Ik kijk uit naar’ imagocampagne. De complete rebranding is ontwikkeld door reclamebureau KAPOOOW, waar onder andere de herpositionering van het theater, nieuwe huisstijl, brandguide, TVC, print en digital Out Of Home campagnes, advertenties, website en een interactieve landingspagina, tram-activatie en het jubileummagazine onderdeel van zijn. Het theater wil hiermee een breder publiek bereiken en laten weten: ‘we zijn weer open!’.

Delamar

Sophie Braam, Manager Marketing & Communicatie DeLaMar: “Nu we weer open zijn, willen we iedereen laten weten dat theater een mooie beleving is. Mensen ervaren DeLaMar nog te vaak als hoogdrempelig of ‘niks voor mij’. We willen juist dat DeLaMar een plek is waar alle Nederlanders zich welkom voelen.
Het toegankelijke aanbod was er al en wordt de komende jaren alleen nog maar diverser. En nu is er dankzij KAPOOOW dus ook een omvangrijke en opvallende campagne die dat uitdraagt. Met als hoogtepunt onze nieuwe huisstijl, die onder andere te zien is op de gebrande tram die nu door Amsterdam rijdt. Met onze nieuwe ‘Ik kijk uit naar’ imagocampagne willen we ook laten zien dat je intersectionele spectrum geen rol hoeft te spelen bij je voorkeur voor een voorstelling. Alleen je interesses doen ertoe.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK