Soul Media presenteert E-Bike Magazine

In de categorie vakbladen scoort printmedia nog steeds zo gek nog niet. Er worden zelfs nog steeds nieuwe titels op de markt gebracht. Soul Media presenteert nu een vaktijdschrift voor e-bikes.

Electrified E Bike Magazine

Het Electrified E-Bike Magazine is het allereerste fietsmagazine speciaal voor alle e-bikebezitters in Nederland. Soul Media: “Het magazine is de ultieme gids voor iedereen die met aandrijving fietst of wil fietsen. Bestemd voor een breed fietspubliek en gericht op zowel beginnende als gevorderde e-bikers. Een modern magazine, met een uitgekiende mix van sport en lifestyle, waardoor je direct zin krijgt om op pad te gaan en je horizon te verbreden! Uitermate geschikt voor liefhebbers van e-trekking, e-urban,
e-mountainbike, e-road en e-gravel avonturen.”

Soul Media is niet onbekend met sportieve vakliteratuur. Ze geven ook tijdschriften uit voor: kitesurfen, snowboarden, mountainbiken, suppen, windsurfen, skiën en surfen.

Bron: Soul Media

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK