PRINTING United Expo 2021 gecancelled

Onder druk van de exposanten heeft de organisatie van PRINTING United Expo besloten de beurs niet door te laten gaan.

Printing United Logo

Dat meldt het Amerikaanse WhatTheyThink. Als argument wordt gegeven dat de onzekerheden rondom de deltavariant van het coronavirus dermate groot zijn, dat de organisatie geen volledige veiligheid kan garanderen. Ford Bowers, CEO van PRINTING United Alliance, zegt in een persverklaring dat de beurs is verzet naar 19 tot en met 21 oktober 2022 in Las Vegas. Er zouden zo’n 525 exposanten meedoen aan de beurs. In de Verenigde Staten is het één van de aansprekende titels in het beurzenlandschap voor de Amerikaanse printmediabranche.

Afgelopen week werd door PRINTING United nog de ‘packaging printing new products reference guide’ gepubliceerd, met een interessant overzicht van noviteiten op het gebied van verpakkingen. Nog steeds te downloaden als PDF.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK