Het Financieele Dagblad presenteert magazine

fdHet FD presenteert dit weekend het magazine De Wereld in 2017. In deze bijlage van de krant belicht de redactie een spectrum aan belangrijke ontwikkelingen en trends voor professionals. De publicatie van het 172 pagina’s tellende magazine in de Outlook-serie is inmiddels een traditie waar naar eigen zeggen veel lezers reikhalzend naar uitkijken.

De FD redactie mobiliseert weer een groot aantal trendwatchers, goeroes, deskundigen, de eigen redactie-experts en de FD Research-afdeling. Een van de onderwerpen is de snelle opkomst van kunstmatige intelligentie en de betekenis voor het bedrijfsleven en de maatschappij. Met een portretserie van 10 succesvolle ondernemers, geeft het magazine deze boeiende, maar vaak nog erg abstracte ontwikkeling, een menselijk gezicht. De ‘slimme computers’ helpen onder meer bij het diagnosticeren van onbekende ziektes, het bereiken van ultieme sportprestaties en het opsporen van criminelen. Vernieuwende ondernemers staan ook centraal in artikelen over de (groei)ambities van Amsterdam.

Daarnaast artikelen over de verbazingwekkende nieuwe mogelijkheden van datavisualisatie en gezichtsherkenning, de dubbele digitale revolutie in de financiële sector, de uit Amerika overwaaiende trend om innovatie aan te jagen met prijsvragen en de toekomst van gepersonaliseerde marketingcommunicatie: gaat dat komend jaar echt lukken, of gooit de toenemende nadruk op het belang van privacy roet in het eten?

Een magazine dus met artikelen, analyses en prognoses op het gebied van de macro-economie, beleggen, technologie, wetenschap én pakweg 100 van de belangrijkste internationale economieën.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK