Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Nieuwe merkidentiteit voor VGN

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) zet zich in om mensen met een beperking het leven te kunnen laten leiden dat zij willen. Met het ontwikkelen van een nieuwe identiteit heeft Studio Piraat een concept neergezet dat dicht bij VGN’s kern blijft; verantwoorde zorg en ondersteuning leveren aan hen die het nodig hebben.

Vanuit een interactieve merkensessie is toegewerkt naar een praktische en begrijpbare visuele identiteit. In deze identiteit staat vriendelijkheid en toegankelijkheid centraal, wat overeenkomt met de diensten van VGN. Deze pijlers zijn terug te zien in de afgeronde hoeken en het onderkast lettertype dat gebruikt is voor het beeldmerk. Het blauw, geel en groen kleurenpalet straalt frisheid uit. Tevens zorgen deze kleuren en nieuwe visuele identiteit voor een vriendelijke en herkenbare uitstraling.

Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu met veel plezier bezig met communicatie, planning en organisatie voor een kinderopvangorganisatie. In vrije tijd dol op cliché-woorden als reizen, films, eten, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK