Nieuwe merkidentiteit voor VGN

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) zet zich in om mensen met een beperking het leven te kunnen laten leiden dat zij willen. Met het ontwikkelen van een nieuwe identiteit heeft Studio Piraat een concept neergezet dat dicht bij VGN’s kern blijft; verantwoorde zorg en ondersteuning leveren aan hen die het nodig hebben.

Vanuit een interactieve merkensessie is toegewerkt naar een praktische en begrijpbare visuele identiteit. In deze identiteit staat vriendelijkheid en toegankelijkheid centraal, wat overeenkomt met de diensten van VGN. Deze pijlers zijn terug te zien in de afgeronde hoeken en het onderkast lettertype dat gebruikt is voor het beeldmerk. Het blauw, geel en groen kleurenpalet straalt frisheid uit. Tevens zorgen deze kleuren en nieuwe visuele identiteit voor een vriendelijke en herkenbare uitstraling.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK