Cijfers Cimpress vallen tegen

Cimpress, de eigenaar van onder meer Drukwerkdeal en Vistaprint, heeft ‘teleurstellende’ cijfers over het afgelopen kwartaal – 3 maanden t/m 30 september – vrijgegeven. De drukkerijgigant moest noodgedwongen prijsverlagingen doorvoeren om concurrerend te blijven in de web-to-printmarkt. Naar eigen zeggen viel de omzet in alle sectoren tegen.
De internetdrukker en producent van promotiemateriaal behaalde wereldwijd een omzet van $ 589 miljoen, wat neerkomt op een omzetstijging van 5%, maar dat is minder dan eerder verwacht. Vistaprint behaalde het afgelopen kwartaal een omzet van $ 337 miljoen, een omzetgroei van 6% waar 9-10% omzetgroei was beraamd.

Bron: Printweek

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK