Cadform over oude en nieuwe marketing in podcast

Vanuit je strandstoel even luisteren naar hoe een collega in de branche het doet. Sjoerd van der Stok van Cadform vertelt in de radio-uitzending van NH Gooi In Business over ‘ouderwetse’ marketing op papier en ‘nieuwe’ marketing online.

Sjoerd Van Der Stok Cadform

De vader van Sjoerd startte Cadform ooit als drukkerij op. Gaandeweg groeide het bedrijf naar een full-service marketing formule. Met 9 medewerkers kan Cadform nooit alle marketing-
services zelf aanbieden. Sjoerd: “Als drukwerkmakelaar produceerden wij zelf niets, maar werkten we al met partners. Dat doen we nu ook voor andere specialismen, zoals voor video of fotografie.”

De interviewers zijn benieuwd naar oude versus nieuwe marketing. Sjoerd: “Oude marketing, zoals papier, blijft. Denk aan beurzen, waar bedrijven ‘strooigoed’ willen hebben, zoals flyers of visitekaartjes. Ook de schadeformulieren, die we al jarenlang drukken, blijven populair. Het volume is nog precies hetzelfde. Online marketingservices bieden we vooral voor het MKB, zoals
e-mailmarketing.”

Luister de podcast hier terug. Het fragment duurt 8 minuutjes.

Beeldbron: Instagram account Cadform

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK