Boer zoekt Vrouw in magazine gegoten

BZVBoer zoekt Vrouw Internationaal trok afgelopen zondag ruim 3 miljoen kijkers, bijna de helft van álle tv-kijkers op dat moment (48 procent). Twitter ontplofte weer zoals vanouds, vooral toen de knappe boer Marc uit Zambia in beeld verscheen. Uitgeverij FC Klap gaf pal na de uitzending van het populaire KRO-NCRV-programma het Boer zoekt Vrouw Magazine uit, met daarin exclusieve interviews met de vijf boeren.

In de interviews stellen de vijf boeren zich voor en geven ze een kijkje in hun leven in het buitenland. Ruim op tijd om nog in de pen te klimmen voor misschien wel de ware liefde. Speciaal voor het magazine stapte Yvon Jaspers in haar rol als fotograaf: ze maakte tijdens haar reizen mooie plaatjes voor haar fotocolumn. Verder in het glossy magazine: naar buiten met Gijs Staverman en een terugblik op het vorige seizoen, de eerste Boer zoekt Vrouw Internationaal en de citytrip die boer Jos en zijn Dycke in 2009 naar Porto maakten. Boer zoekt Vrouw Magazine gaat verder dan het programma. Deelnemers en oud-deelnemers aan het programma komen uiteraard aan het woord.

De verwachte oplage ligt rond de 100.000.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK