Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Bewegend beeld in 433 magazine

433 magazineVijf keer per seizoen komt 433 magazine uit. Een gedrukt blad over voetbal in de Haarlemmermeer dat gratis verspreid wordt via voetbalkantines en via de lokale Bruna en Hema vestigingen.

Het blad dat in 2013 gestart is door Marnix Bakker van MWorksMedia lijkt de juiste snaar te raken en wordt nu verreikt met bewegend beeld via Layar. De voetbalverslagen, interviews en voetbal tricks in het gedrukte magazine. Mooie combinatie van gedrukte media en de smartphone daar waar het hoort, in de voetbalkantine.

 

Marnix Bakker: “We zijn gestart in het seizoen 2013-2014 met vier magazines, dit seizoen 2014-2015 worden het er vijf. Dat zijn steeds 64 pagina’s waarin we aandacht besteden aan voetballend Haarlemmermeer. Dan gaat het vooral om het veldvoetbal van de 13 voetbalverenigingen die op zaterdag en/of zondag actief zijn in West 1 en West 2. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan andere vormen van voetbal en aan voetbal gerelateerde zaken. Denk aan de nieuwbouwplannen van SCW en de geplande verhuizing van sc Badhoevedorp en Pancratius. Of een voetbaltalent als Björn Mussche (gescout voor AZ) en de vrijwilliger Rob Jansen van sv Abbenes in de serie “Zonder … geen voetbal”. Tot nu toe deden we dat allemaal in een combinatie van foto en tekst, met ingang van het januarinummer voegen we daar iets aan toe: bewegend beeld.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK