Bewegend beeld in 433 magazine

433 magazineVijf keer per seizoen komt 433 magazine uit. Een gedrukt blad over voetbal in de Haarlemmermeer dat gratis verspreid wordt via voetbalkantines en via de lokale Bruna en Hema vestigingen.

Het blad dat in 2013 gestart is door Marnix Bakker van MWorksMedia lijkt de juiste snaar te raken en wordt nu verreikt met bewegend beeld via Layar. De voetbalverslagen, interviews en voetbal tricks in het gedrukte magazine. Mooie combinatie van gedrukte media en de smartphone daar waar het hoort, in de voetbalkantine.

 

Marnix Bakker: “We zijn gestart in het seizoen 2013-2014 met vier magazines, dit seizoen 2014-2015 worden het er vijf. Dat zijn steeds 64 pagina’s waarin we aandacht besteden aan voetballend Haarlemmermeer. Dan gaat het vooral om het veldvoetbal van de 13 voetbalverenigingen die op zaterdag en/of zondag actief zijn in West 1 en West 2. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan andere vormen van voetbal en aan voetbal gerelateerde zaken. Denk aan de nieuwbouwplannen van SCW en de geplande verhuizing van sc Badhoevedorp en Pancratius. Of een voetbaltalent als Björn Mussche (gescout voor AZ) en de vrijwilliger Rob Jansen van sv Abbenes in de serie “Zonder … geen voetbal”. Tot nu toe deden we dat allemaal in een combinatie van foto en tekst, met ingang van het januarinummer voegen we daar iets aan toe: bewegend beeld.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK