De Bosatlas van het Nederlandse voetbal

Noordhoff Uitgevers heeft een speciale eindejaarsactie opgezet rondom de onlangs verschenen Bosatlas van het Nederlandse voetbal. Elke amateurvoetbalclub vraagt op Voetbalbosatlas.nl/clubactie een gepersonaliseerde clublink aan, waarmee een atlas op Bol.com kan worden gekocht. Van elk verkocht exemplaar schenkt de uitgever vijf euro aan de clubkas. De actie loopt tot en met 31 december van dit jaar. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt volkssport nummer 1 breed in kaart. Met thema’s als: de amateurs en de profs, voetbal en de maatschappij, en de rol van de commercie.

“Ons land is duizenden voetbalclubs rijk. Allemaal hebben ze een plekje in De Bosatlas van het Nederlandse voetbal. Het leek ons een sportief gebaar om al deze clubs, die een belangrijke rol spelen in het leven van veel Nederlanders, een financieel steuntje in de rug te geven,” aldus Otto Venema, uitgever van De Bosatlas van het Nederlandse voetbal.

Een reis langs de velden in kaart én beeld
De Bosatlas van het Nederlandse voetbal toont duizenden clubs, stadions en de complete infrastructuur van het voetbal. Er is aandacht voor prof- en amateurvoetbal, (kunst)grasvelden, de prestaties binnen en buiten de landsgrenzen, clubculturen en de media. Ook is te zien dat het Nederlandse voetbal in WO I, met bijna 200 nieuwe clubs uitgroeit tot een heuse volkssport. De atlas belicht verder, onlosmakelijk met het voetbal verbonden, onderwerpen als: salarissen, transfers, de talloze fans, veiligheid en maatschappelijke betrokkenheid.

De atlas is tot stand gekomen in samenwerking met de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB.

De Bosatlas Clubactie loopt tot en met 31 december 2017. Meer info via www.voetbalbosatlas.nl/clubactie.

TECHNISCHE GEGEVENS
De Bosatlas van het Nederlandse voetbal
Gebonden, groot formaat, 212 pagina’s
9 hoofdstukken, meer dan 500 kaarten, grafieken, infographics en foto’s
ISBN13: 9789001123048

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK