Magazine biedt tripje door New York

newyorkerHet tijdschrift The New Yorker heeft een originele toepassing van augmented reality bedacht voor één van haar recente uitgaves. De cover van het blad toont een vrouw die in de metro stapt en op de achterzijde dezelfde vrouw die uit de metro stapt. Net als bij het open en dichtslaan van een magazine maakt de lezer kennis met de inhoud. In dit geval niet alleen de inhoud van het magazine, maar ook in de vorm van een reis met de metro door de Big Apple. Om de animatie te kunnen zien moet de lezer wel eerst de gratis Uncovr App downloaden. Vervolgens kan hij de cover scannen en stapt hij in de metro voor een virtuele rondleiding door New York.
Bron: drupa


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK