Swipe; gedrukt magazine biedt het beste van internet

swipeInternet biedt een overdaad aan informatie – en dat is nou juist het probleem. De surfende lezer ziet door de bomen het bos niet meer. Interessante informatie is verstopt achter pop up-advertenties en doorklikopties. Daarom hebben slimme uitgevers bedacht om juist voor de internetgeneratie (millenials of Y-generatie) een tijdschrift op de markt te brengen. Hierin is het beste wat internet aan actuele content te bieden heeft gebundeld in een magazine. Het magazine – Swipe – verschijnt elke 14 dagen in de UK; 15.000 worden op straat uitgereikt en 5.000 liggen op hot spots in de stad waar de doelgroep vaak komt. De uitgevers van Swipe willen online uitgeverijen de mogelijkheid bieden nieuwe doelgroepen te bereiken via dit magazine. Overwogen wordt om een dergelijk magazine ook in New York en Paris uit te brengen.
Bron: drupa


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK