Bankbiljet van André Hazes

Drukwerk saai? Echt niet! Joh. Enschedé brengt met het André Hazes bankbiljet een nieuwe collector’s item op de markt. Het biljet is verkrijgbaar in drie ‘exclusieve limited edition’ uitvoeringen en is voorzien van interactieve elementen.

Hazes Bankbiljetten Eschede

Bij het collector’s item hoort ook een speciale augmented reality app en geeft direct toegang tot exclusieve beelden en de kans om in augmented reality met André op de foto te gaan. Je krijgt dan de iconische Hazes look; een zonnebril, een zwart hoedje en een blinkende gouden ketting. Bovendien kunnen fans meezingen. De makers leggen uit: “Fan of niet, iedereen kan ‘bloed, zweet en tranen’ uit volle borst meezingen.

Naast het blauwe biljet dat fans kunnen kopen voor 20 euro, zijn er ook meer exclusieve uitvoeringen in goud. Die zijn bijvoorbeeld leverbaar in een zwarte bewaardoos à 1.490 euro) of een gouden box à 2.990 euro. Wij gaan vast sparen…

Bron: indruk.nu

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK