64 jaar oude Drukkerij Van De Water B.V failliet

Drukkerij Van De Water B.V. te Schiedam is vorige week door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr E. van Gruijthuijsen.

Vandewater

Het bedrijf was actief in zowel sign als print. Groot geworden door naast conventioneel drukwerk, diverse stadsbladen uit te geven. In 1973 werden voor toen revolutionaire doorschrijfsets geïntroduceerd en later in 1981 door het door het zelf ontwikkelde Finiblok doorschrijfsysteem op de markt te zetten. Het bedrijf valt in de categorie 10-19 medewerkers.

Nog niets bekend over een eventuele doorstart

Kalenders

Het innovatieve ondernemerschap heeft het bedrijf in 2011 uitgebreid met Kalendergigant. Het bedrijf had een succesvolle kalenderformule voor de B2B markt met jaarlijks meer dan 800 afnemers en een productie van ca. 300.000 kalenders. Laatste wapenfeiten waren Presentatiegigant en Formulierengigant.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK