50 jaar in dienst bij dezelfde drukkerij

Bij drukkerij Joos neemt werknemer Jan Meeuwes afscheid na een 50-jarig dienstverband bij het bedrijf in Turnhout. Dat is in deze tijden uniek te noemen. Jan is niet de enige die er een lange carrière op heeft zitten bij Group Joos. De zestig nog in leven zijnde gepensioneerden komen samen aan 1.720 dienstjaren. Zeventien van hen waren meer dan 40 jaar in dienst voor Group Joos. CEO Alex Joos is trots dat zijn werknemers zo graag bij zijn bedrijf blijven.

Bron: HLN

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK