Volgende maand Sign2Com in Kortrijk

Wie geen door-de-weekse werkdagen wil besteden aan beursbezoeken, kan al op zondag 16 september terecht in Kortrijk, waar de Sign2Com beurs plaatsvindt. Je mist dan wel het seminarieprogramma op de daarop volgende maandag en dinsdag. Op het seminarieprogramma staan 14 sprekers. De seminarie-onderwerpen zijn gekozen in functie van de inspiratiewaarde die ze vertegenwoordigen voor de verdere groei van print en signbedrijven, het ontplooien van nieuwe innovatieve activiteiten, of voor het vergroten van de efficiëntie van de werkorganisatie. Bij ‘vooraf-registratie’ is de beurs gratis te bezoeken.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK