Sign2Com in België van 19-21 september

De organisatoren van de bekende beurs Sign2Com staan te trappelen om de deuren in september voor het publiek te openen. Ze gaan er vanuit dat de beurs in fysieke vorm gaat plaatsvinden in De Hallen Kortrijk.

Uiteraard zegt de organisatie dit allemaal 100% coronaproof te zullen doen. Inmiddels is zo’n 75% van de beschikbare standruimte verhuurd. De organisatie zegt dat zij hun eigen vertrouwen baseren op het feit dat vrijwel niemand heeft afgezegd voor de reeds eerder gereserveerde standruimtes.

Sign2com Logo

Opmerkelijk is wel dat de beurs wordt omschreven als ‘Ondernemingen en verenigingen die goederen of diensten aanbieden aan consumenten’ en dus niet als ‘massa-event’. Onder het coronaproof protocol vallen onder andere: verplichte registratie, timeslots en looplijnen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK