Lancering SIGN2COM 2018 – Kortrijk XPO – 16,17,18 september

Een staalkaart bieden van de wereld van visuele communicatie en signage. SIGN2COM maakt deze ambitie meer dan waar, al meer dan twee decennia lang, zodat u steeds weer helemaal mee bent met de trends van vandaag én de hypes van morgen.

Hoe ver gaat visuele communicatie? SIGN2COM is een professionele ‘Get Together’, waar spelers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiewereld zich profileren. Exposanten gaan een creatieve dialoog aan met duizenden bezoekers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiesector.

Met een uitgebreid en divers aanbod aan producten/diensten, en met 3.561 enthousiaste professionele bezoekers, werd SIGN2COM in 2016 quasi unaniem als zeer kwalitatief en hoogstaand bestempeld.

Graag kondigen wij u de datum van SIGN2COM 2018 aan: deze 13e editie zal plaatsvinden op: zondag 16, maandag 17 en dinsdag 18 september 2018 in Hal 4 van Kortrijk Xpo (BE). Trouw aan het concept, wordt opnieuw volop ingezet op een sterk inspirerende beurs, met een doorgedreven aandacht voor hoge kwaliteit en uitzonderlijke beleving:

● 3 dagen persoonlijke contacten met de wereld van de visuele communicatie in een beurs lay-out, die een optimale bezoekersdoorstroming garandeert

● een zeer intensieve bezoekerswerving in de gespecialiseerde pers, met focus op België en de buurlanden

● free catering voor alle bezoekers en exposanten

Praktisch
Data: zondag 16, maandag 17 en dinsdag 18 september 2018.
Uren: zondag en maandag van 10u tot 18u, op dinsdag van 10u tot 17u.
Locatie: Kortrijk Xpo – Hal 4.
Meer info via Peter Vanbrackel, Exhibition Manager SIGN2COM 2018

Tel.: +32 (0)56 24 11 11

Mail: sign2com@kortrijkxpo.com

Web : www.sign2com.com

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK