Twaalfde SIGN2COM gratis te bezoeken

Sign2Com 2014 Foto vlaggen kopieSIGN2COM, de tweejaarlijkse vakbeurs voor signage en visuele communicatie, viert van 25 tot en met 27 september 2016 in Kortrijk Xpo (BE) haar twaalfde verjaardag. Op zoek naar creatieve, bruikbare ideeën zodat voor uw bedrijf de best mogelijke visuele communicatiestrategie ontstaat? Dan is er geen betere plaats om inspiratie op te doen! Op de beurs ontdekt en ervaart u als bezoeker de toekomst van signage en visuele communicatie.

Inschrijven voor een bezoek aan SIGN2COM kan online via www.sign2com.com met code 1400. Registratie voor deelname is verplicht maar gratis. SIGN2COM legt zowel de standhouders als de bezoekers in de watten met gratis catering.

Alle info: www.sign2com.com

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK