Twaalfde SIGN2COM gratis te bezoeken

Sign2Com 2014 Foto vlaggen kopieSIGN2COM, de tweejaarlijkse vakbeurs voor signage en visuele communicatie, viert van 25 tot en met 27 september 2016 in Kortrijk Xpo (BE) haar twaalfde verjaardag. Op zoek naar creatieve, bruikbare ideeën zodat voor uw bedrijf de best mogelijke visuele communicatiestrategie ontstaat? Dan is er geen betere plaats om inspiratie op te doen! Op de beurs ontdekt en ervaart u als bezoeker de toekomst van signage en visuele communicatie.

Inschrijven voor een bezoek aan SIGN2COM kan online via www.sign2com.com met code 1400. Registratie voor deelname is verplicht maar gratis. SIGN2COM legt zowel de standhouders als de bezoekers in de watten met gratis catering.

Alle info: www.sign2com.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK