SIGN2COM  inspireert opnieuw met signage en visuele communicatie

SIGN2COM, de tweejaarlijkse vakbeurs voor signage en visuele communicatie, viert van 25 tot en met 27 september 2016 in Kortrijk Xpo (BE) haar twaalfde verjaardag. Op zoek naar creatieve, bruikbare ideeën zodat voor uw bedrijf de best mogelijke visuele communicatiestrategie ontstaat? Dan is er geen betere plaats om inspiratie op te doen!

Sign2com

Alle nieuwe trends onder een dak

Inspiratie hangt in de lucht op SIGN2COM. Op de beurs ontdekt en ervaart u als bezoeker de toekomst van signage en visuele communicatie. Talrijke toonaangevende bedrijven en experts (actuele exposantenlijst te raadplegen op www.sign2com.com) tonen er de meest baanbrekende evoluties en technologieën. U tekent present voor het enige Belgische event in zijn soort én voor een gevestigde waarde met aanzien in de hele Benelux. Dit alles in een aangenaam kader, met zolang de beurs duurt free catering voor zowel exposanten als bezoekers.

 

Realiseren door toe te passen

Theorie en praktijk, dat is SIGN2COM op en top. Een beetje geschift soms, al die nieuwigheden en uitvindingen. Maar wel altijd bruikbaar, efficiënt en effectief. Wat kan ik realiseren met alle toepassingen die ik hier zie? Die vraag hoeft u zich geen twee keer te stellen. Op SIGN2COM liggen de logische antwoorden en originele oplossingen voor het rapen. Een signbad om u tegen te zeggen met o.a tal van interessante demo’s op de verschillende standen.

 

Groei

De groei die tijdens de vorige editie in 2014 werd gerealiseerd zet zich ook voor deze editie verder. De beursoppervlakte groeit en ook het aantal exposanten schiet de hoogte in met tal van nieuwe namen waaronder Lunado Group, Dimix Belux, Publivenor, Texo Trade Services, Nautasign, Probosign, Belgian Sign Organization, ….

We durven dus gerust te stellen dat SIGN2COM haar reputatie als echte koopbeurs ook in 2016 opnieuw alle eer zal aandoen.

 

Gratis registratie & deelname

Klaar om geïnspireerd te worden? Inschrijven voor een bezoek aan SIGN2COM kan online via www.sign2com.com met code 1300. Registratie voor deelname is verplicht maar gratis. SIGN2COM legt zowel de standhouders als de bezoekers in de watten met gratis catering.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK