Verpakkingsdrukker investeert in nieuwe pers

Koninklijke drukkerij De Vries in Sneek investeert in een nieuwe drukpers en verwacht een omzetstijging voor 2021 in vouwkartonnageverpakkingen.

De Vries

Koninklijke Drukkerij De Vries sloot 2020, na een grillige periode en ondanks de coronacrisis, tóch af met ‘een klein plusje’. Een mooie prestatie van het vouwkartonnagebedrijf waar zo’n 125 mensen werken, stelt directeur Bert Teunissen tevreden vast. Hij kijkt terug op een roerige start in Sneek: “Na de corona-uitbraak verdubbelde de order-intake eerst, om kort daarna in te storten en vervolgens weer op een normaal niveau te komen. We hebben hard aan de verkoop gewerkt, door klanten actief te benaderen en goed aanwezig te zijn in de markt. Dat is gelukt. En ondertussen hebben we achter de schermen aan een nieuw toekomstplan gewerkt.”
Het bedrijf wil een goede stap voorwaarts maken en zet nu vol vertrouwen vaart door te investeren in een Koenig & Bauer Rapida 106-7+LTTL: “Ik voorzie voor 2021 toch wel een omzetstijging van 8 tot 10 procent, zegt De Vries.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK