Prindustry is verhuisd

De bekende ontwikkelaar van webshops en brandportals, Prindustry, heeft een nieuwe werklocatie. Het bedrijf is verhuisd naar een creatief bedrijventerrein aan het Spaarne in Haarlem.

Prindustry

De verhuizing was nodig omdat het andere pand – ook in Haarlem – waar Prindustry jaren naar tevredenheid gevestigd was, gesloopt moest worden. Daarnaast heeft het groeiende bedrijf meer ruimte nodig.
Volgens marketingmanager Jolanda van Drie is het bedrijf er met de nieuwe locatie flink op vooruit gegaan. “Ja, we zijn echt blij met deze locatie.We zitten heel fijn in Haarlem en hebben nu een mooi, ruimtelijk kantoor met veel licht. En zodra het weer kan, gaan we met z’n allen een bootje huren om te varen over het Spaarne waar we elke dag op uitkijken! Laat het ons weten als je een keer wilt langskomen voor een kopje koffie!”

Het nieuwe adres is: Hendrik Figeeweg 1M-2 2031 BJ Haarlem.

Marketingplatform Emerce maakte toevallig vandaag ook bekend zich in dit creatieve bedrijfspand te vestigen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK