100 kilometerborden bezorgen Visser Print & Sign volop werk

De niet populaire maatregel om op alle snelwegen binnenkort maximaal 100 kilometer per uur te mogen gaan rijden, zorgt voor het bedrijf Visser Print & Sign voor een flinke opdracht. Veel bedrijven op dit gebied trokken de afgelopen weken de aandacht van diverse landelijke media.

Algemeen manager Jasper Zwarts zegt dat de verkeersborden slechts één van de activiteiten is van het bedrijf. In de hal van het bedrijf is een lange rol behang te zien van ca. 10 meter, geheel op wens geprint in elke mogelijke uiting die maar te bedenken is. Volgens Zwarts een groeimarkt, vooral in bedrijven die met een meer persoonlijke uitstraling entree en afdelingen willen inrichten.

Naast behang doet het bedrijf ook aan het bestickeren van voertuigen. Het huidige carwrappen is erg populair, een speciale folie wordt door middel van een ‘föhn’ strak om de auto heengetrokken. Prima voor actie-marketingtoepassingen.

33% van de omzet

Het bedrijf heeft 14 medewerkers in dienst en maakt ca. 2 miljoen euro omzet. Eenderde van die omzet komt uit diverse soorten verkeersborden. Zeven jaar geleden maakte het bedrijf een groot aantal borden de 130 aanduiding toen de maximum snelheid op snelwegen werd verhoogd.

Opvallend is het feit dat het bedrijf al vooraf bezig is met de productie van de 100 km borden, terwijl vanuit Rijkswaterstaat nog geen officiële opdracht is binnengekomen. Zwarts zegt de opdracht echter wel binnenkort te verwachten. Het bedrijf is vooral snel in de productie, er kunnen elke dag ca. 100 borden worden geleverd. Ook denkt Zwarts aan mogelijk hergebruik van de 130 km borden. “Deze zijn nog geen 7 jaar oud, er kan makkelijk een nieuwe sticker met 100 km overheen geplakt worden, gemiddeld gaat zo’n bord 15-20 jaar mee.”

Bron: Reformatorisch Dagblad

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK