Zoom kondigt AI Event Planning aan

Zoom kondigt nieuwe manieren aan om Zoom AI Companion in te zetten voor evenementplanning, waarmee niet alleen de ervaring van de deelnemers kan worden verbeterd, maar ook tijd kan worden bespaard.

De belangrijkste features:

Zoom Kondigt Ai Event Planning Aan
  • Maak aansprekende beelden met AI-beeldgeneratie in Zoom Events: Zo kun je al in de voorbereiding op je evenement afbeeldingen genereren voor alle onderdelen van het evenement, inclusief masthead, e-mails, sessies, virtuele achtergronden, videoproductie-elementen en meer.
  • Laat Zoom AI Companion content genereren voor en tijdens je Zoom-event: Zoom AI Companion kan je helpen bij het maken van verschillende soorten inhoud voor een evenement, zoals evenementbeschrijvingen, sprekersbiografie├źn, aankondigingen, marketingmails en andere inhoud.
  • Gebruik integraties om hybride en persoonlijke ervaringen te overbruggen: Zoom heeft onlangs een integratie aangekondigd met Swoogo om meer maatwerk en flexibiliteit toe te voegen aan je hybride en fysieke evenementen, denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde registratiemogelijkheden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK