Zoom communicatiepartner van de Formule 1

Formula 1 en Zoom Video Communications kondigen een nieuw meerjarig partnerschap aan met uitgebreide communicatiediensten.

Racing 3415413 1920

Zoom wordt het officiële unified communications platform van de F1. Gebruik van het Zoom platform helpt de organisatie duurzaamheidsdoelstellingen te behalen, door vergaderingen zoveel mogelijk virtueel te organiseren om CO2-uitstoot te verminderen.

Gasten die tijdens de 21 races dit seizoen lid worden van de Virtual Paddock Club, kunnen deelnemen aan een reeks op maat gemaakte, virtuele hospitality-ervaringen, waaronder live updates en commentaar van legendes uit de motorsport. Janine Pelosi, CMO van Zoom. “Het raceseizoen van 2020 heeft aangetoond dat de Virtual Paddock Club ondanks alle coronabeperkingen een aantrekkelijke VIP-sportervaring kan bieden. Dit nieuwe seizoen is een kans om een naadloos, hybride model op te zetten dat virtuele en on-site ervaringen, waar mogelijk, combineert en zo het beste van beide biedt aan organisaties en hun VIP’s.”

Max 4341611 1920

Meer Formule 1 communicatienieuws deze week kwam van Red Bull. Red Bull Racing Honda en Oracle starten een samenwerking om data-analyse in de Formule 1 te verbeteren. Red Bull zal gebruikmaken van de machine learning en data analytics mogelijkheden van Oracle Cloud Infrastructure (OCI), om de wijze waarop data wordt gebruikt door het team te optimaliseren.Van on-track activiteiten tot het leveren van meer informatie aan fans. De mogelijkheden die OCI biedt, moeten het Formule 1-team helpen de voorsprong op andere teams verder uit te bouwen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK