Zoom wil eigen personeel terug op kantoor

Het in Californië gevestigde bedrijf zag haar omzetten en winsten exploderen tijdens de corona-pandemie. Halverwege september 2020 bereikt het bedrijf haar hoogste beurskoers ooit met ruim 480 dollar, nu staat de koers op ruim 67 dollar bij een omzet van ruim 1 miljard dollar per kwartaal.

Logo Zoom

Zoom wil nu dat mensen die op maximaal 80 kilometer van het hoofdkantoor wonen minimaal twee dagen per week op kantoor verschijnen. Zoom zegt dat dat noodzakelijk is om binnen de teams met elkaar te kunnen overleggen. Team en overleggen? Dat doe je toch via Zoom?

Het bedrijf erkent nu dus dat lang niet alles online kan. Zoom is echter niet het enige techbedrijf dat zijn personeel ’terugroept’. Amazon, Google, Apple en Microsoft willen ook dat werknemers meer naar kantoor komen. Het volledig thuiswerken zoals tijdens corona heeft wel geresulteerd in een structurele hybride vorm van werken.

Bron: Volkskrant

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK