Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor bundelen krachten voor de Olympische Spelen

Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor kondigen een partnership aan in aanloop naar de Olympische Spelen. Met dit nieuwe partnership heeft Ocean Outdoor de mogelijkheid om tijdens de Olympische Spelen, die in Parijs plaatsvinden van 26 juli t/m 11 augustus 2024, dagelijks een geselecteerd aantal uur aan live-beelden van de TeamNL-wedstrijden uit te kunnen zenden via verschillende Digital Out of Home (DOOH) schermen.

Warner Bros. Discovery En Ocean Outdoor Bundelen Krachten Voor De Olympische Spelen

Ocean Outdoor is hiermee de exclusieve partner in DOOH. Jorinde Hehanussa, Manager Partnerships en CSR bij Ocean Outdoor, benadrukt het belang van de samenwerking: “Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om meerdere hoogtepunten van de Olympische Spelen live te tonen op onze digitale schermen. Hiermee halen we een stukje Parijs naar Nederland en weten we een breed publiek te (ver)binden met de prestaties van onze TeamNL sporters.”
Darek de Groot, Senior Marketing Specialist & Social Lead bij Warner Bros. Discovery, voegt hieraan toe: “Warner Bros. Discovery is Home of The Olympics: bij ons is elk moment, elke sport en elke medaille te zien. Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze ambitie om meer mensen – via meer schermen dan ooit – een ultieme Olympische Spelen beleving te geven. We zijn dan ook zeer verheugd om met Ocean Outdoor samen te werken.”

De livestreaming en hoogtepunten zijn onder andere te zien op locaties zoals het Leidseplein, winkelcentrum Hoofddorp Vier Meren en Nieuwegein City Plaza.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK