Mimaki brengt digitaal printen voorbij vormbeperkingen met Kebab HS

Mimaki Europe kondige vorige week op Fespa de Kebab HS. De Kebab HS dient als optioneel systeem voor Mimaki’s UJF-serie vlakbed-UV-printers en maakt naadloos 360 graden printen op cilindrische voorwerpen, zoals flessen en bekers, mogelijk.

Met al meer dan 1.600 Kebab-eenheden geïnstalleerd in EMEA en gemiddeld 1 op de 5 UJF-gebruikers die ervoor kiezen dit optionele systeem aan hun bestaande workflow toe te voegen, kunnen UJF-flatbedprinters uitgerust met een Kebab-optie driedimensionaal direct-to-object printen realiseren, waardoor de verscheidenheid aan printtoepassingsmogelijkheden wordt vergroot. Voortbouwend op de mogelijkheden van de Kebab MkII tilt de nieuwe Kebab HS productiviteit en prestaties naar een hoger niveau. De Kebab HS is drie keer sneller dan het vorige model, verhoogt de productie-efficiëntie aanzienlijk en duurt ongeveer 10 minuten om per materiaal te printen, ideaal voor gebruikers die middelgrote bestellingen verwerken met één enkele printer. 

Arjen Evertse, General Manager Sales, Mimaki Europe, zegt: “Hier bij Mimaki proberen we voortdurend onze bestaande producten te innoveren en extra kansen te creëren voor printserviceproviders, en de lancering van de Kebab HS is daar een van de nieuwste voorbeelden van. Als optionele oplossing kunnen gebruikers van onze populaire printers uit de UJF-serie een nieuwe dimensie aan hun productaanbod toevoegen en hun concurrentievoordeel vergroten.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK