Zakelijk succes met de 100 jaar oude Ivy Lee Method

Ivy-Lee-MethodBijna honderd jaar geleden hielp de pioneer van PR, Ivy Lee, de grootste staalproducent van Amerika aan een boost in zijn zakelijke succes. De Ivy Lee Method is een simpele manier om met een to-do-list je prioriteiten op een rijtje te krijgen. Aan het einde van elke werkdag maak je een lijstje van je zes belangrijkste taken. Die nummer je dan in volgorde van belangrijkheid. De volgende dag begin je met de belangrijkste taak en daar werk je aan tot deze volbracht is. Hou je dat vol dan is zakelijk succes gegarandeerd. Lee kreeg van de Bethlehem Steel Company, omgerekend naar de huidige valuta, maar liefst 400.000 dollar voor zijn lumineuze idee dat echt werk.

(Met dank aan fastcompany.com voor het onder de aandacht brengen van dit 100 jaar oude briljante idee)

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK