Succes magazine Flow bestaat 10 jaar

Vanaf het eerste nummer vloog Flow, zoals het blad van Astrid van der Hulst (50) en Irene Smit (49) heet, de toonbank over. Een kleurig, speels vormgegeven tijdschrift op zeker negen verschillende soorten papier, dat niet al te glad, hard en glossy aanvoelde, en ook over zachte, aardige dingen ging: over aandacht hebben voor jezelf en de ander, hoe je van tijd je grootste vriend kunt maken, en hoe je test of je een klik hebt met je coach.
De meeste glossy’s schotelen perfecte plaatjes voor. Ergerlijk, vinden de vrouwen achter Flow. Zij maken een tijdschrift zonder haast en prestatiedruk – al tien jaar met succes.
Deze maand bestaat het ‘tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven’ tien jaar. Flow verschijnt inmiddels in vier talen en 39 landen, heeft in Nederland een betaalde oplage van 77.000 en verkoopt elke dag wereldwijd 7000 Flow-producten, zoals kantoorartikelen. Een ongekend succes.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK