Wereldprimeur voor Acuity Prime L-vlakbedprinter van Fujifilm bij A1 signs

Tilly Boland van Fujifilm zegt dat het Fujifilm partnerschap met A1 Signs al teruggaat tot 2014, toen A1 signs investeerde in een Acuity Select X2 inkjetprinter. Onlangs werd de Acuity Prime L geïnstalleerd bij het bedrijf in Apeldoorn.

A1signs Jancarelschepenaar
Jan Carel Schepenaar van A1 Signs (foto: sign.nl)

David Burton, Director, Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, zegt: “Sinds de onthulling van de Acuity Prime L voor het eerst op FESPA 2022, is er enorm veel belangstelling voor. We zijn verheugd nu de eerste wereldwijde Acuity Prime L-installatie te kunnen vieren en we kijken uit naar nog veel meer.”

A1 Signs

A1-signs is onder andere gespecialiseerd in in- en outdoor signing. Het bedrijf heeft inmiddels tien jaar ervaring. Ze werken voor landelijke retailers, maar daarnaast ook voor regionale en lokale ondernemers. A1-signs werkt met UV-inkten, die Greenguard gecertificeerd zijn. Deze inkten voldoen aan de strengste emissienormen ter wereld.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK