MeasureColor van Colorware: Nederlands product met vooral veel bekendheid buiten eigen land

Er zijn veel krachtige softwareoplossingen voor kleurmeting die een scala aan voordelen bieden voor drukkerijen. Norm Uress uit de Verenigde Staten geeft zijn mening over MeasureColor ten opzichte van andere oplossingen.

Measure Color

Hoewel de meeste oplossingen zijn ontworpen om kleurgegevens te meten, te analyseren en te communiceren, zijn er enkele verschillen tussen MeasureColor en alle andere oplossingen die er voor kunnen zorgen dat één ervan een betere keuze is voor specifieke behoeften binnen gerichte color management workflows. Uress noemt een aantal voordelen. Oordeel zelf.

Grotere flexibiliteit: MeasureColor is de meest flexibele oplossing waarmee u uw workflows en processen kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Met zijn modulaire structuur kunt u de functies en tools kiezen die u nodig heeft en de software aanpassen aan uw unieke eisen.

Eenvoudige integratie: MeasureColor kan eenvoudig worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan kleurmeetapparatuur, waardoor het een veelzijdigere oplossing is voor bedrijven met meerdere apparaten of instrumenten. Het kan ook worden geïntegreerd met andere softwaresystemen, zoals systemen voor productiebeheer of kwaliteitscontrole.

Geavanceerde rapportagemogelijkheden: MeasureColor biedt geavanceerde rapportagemogelijkheden waarmee u aanpasbare rapporten kunt maken met gedetailleerde kleurgegevens en analyses, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over kleurnauwkeurigheid en -kwaliteit.

Gebruiksvriendelijke interface: De gebruikersvriendelijke interface van MeasureColor is gemakkelijk te navigeren, waardoor het eenvoudig te leren en te gebruiken is. Dit is vooral gunstig voor bedrijven die geen gespecialiseerd kleurmanagementpersoneel hebben.

Kosteneffectief: MeasureColor is een kosteneffectieve oplossing met flexibele prijsopties, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan bedrijven en budgetten.

Uiteindelijk hangt de beste keuze tussen MeasureColor en alle andere oplossingen af van uw unieke bedrijfsbehoeften, voorkeuren en budget. Neem contact op met een van onze color management experts om te bepalen welke optie voor u geschikt is.

Colorware is een Nederlands bedrijf, opgericht door twee bekende mensen uit de branche: Erik Koldenhof en Ruud Wentrup.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK