Platform ModMod lanceert nieuw coffee table magazine

Deze week werd tijdens een feestelijke avond in de Amsterdamse boetiekwinkel FOUR de eerste editie gelanceerd van ModMod Magazine: een vuistdik kwartaalblad over kunst, cultuur, mode, architectuur en design.

Modmod Magazine

ModMod Magazine is de papieren vertaling van het online platform ModMod. Het is een inititatief van Willem Baars en Arno Kantelberg, die beiden een grote ervaring hebben in de tijdschriftjournalistiek. Willem Baars was jarenlang hoofdredacteur van JFK Magazine, Arno Kantelberg van Esquire.

ModMod Magazine is bedacht vanuit de ambitie om het mooiste tijdschrift van Nederland te maken. Daartoe is er niet alleen gewerkt met de beste fotografen, auteurs, stylisten en vormgevers, maar ook gekozen voor kwalitatief papier dat een prachtig podium biedt aan al het redactionele fraais. IN hun eigen woorden:

In een tijd van toenemende digitalisering past het naar inkt ruikende papier van ModMod Magazine in de zucht naar authenticiteit, parallel met de toenemende populariteit van het vinyl album en analoge fotografie.

De eerste uitgave die eind maart werd gelanceerd telde maar liefst 228 pagina’s. De eerste editie verscheen in een oplage van 10.500 exemplaren.

Bron: inct (aangevuld)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK