Nieuw magazine: Google Life

GLBegin februari werd het eerste nummer van Google Life gepresenteerd. Met dit magazine presenteert Google een papieren versie waarin meer te lezen valt over de producten en diensten van dit bedrijf – misschien wel één van de meest machtigste bedrijven van het digitale tijdperk, naast Apple!

In de eerste editie, die dinsdag 9 februari verscheen, ontdek je meer over de (niet eens zo lange) geschiedenis van Google. Ook leer je sneller en gerichter vinden wat je zoekt met Google zoekmachines. Maar er is meer. Zoals een artikel over Googles zelfrijdende auto. Experts zijn het erover eens: in 2020 rijden er zelfrijdende auto’s rond. Wordt het Apple of Google? De feiten op een rijtje. Verder ook testen met de populairste huiskamerspeakers van dit moment, reviews van de nieuwste Android-telefoons en tips om handige YouTube afspeellijsten te maken. Zowel hardware als software komen in het magazine uitgebreid aan bod.

Google Life ligt nu in de winkels. Neem ook een kijkje op de website van Google Life.

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK